Oranž Bistro i Cafe

Otvoren je u ljeto 2011. godine, u samom centru glavnog grada, između Trga bana Jelačića i Cvjetnog trga.

bistro-home-pic

Zamišljen prvenstveno kao mjesto gdje svatko može doći, uživati u ugodnom ambijentu i popiti dobru kavu ili pojesti fini kolač. Kako je prolazilo vrijeme, sve više vjernih ali i novih gostiju potaknulo nas je da rastemo u ponudi i kvaliteti. Tako se kod nas danas može naći oko 35 vrsta torti i slastica, od poznate Sacherice, cheesecakea, brownie torte i tiramisua, do onih po našoj domaćoj recepturi. Ponudu prilagođavamo sezoni pa je u proljeće-ljeto naglasak na voćnim tortama, crostatama i desertima u čašama, a jesen i zima obiluju slasticama okusa lješnjaka, badema, oraha, kestena, kave i slično. U ponudi je uvijek i sladoled, s oko dvadeset različitih okusa, što je, vjerujemo, dovoljno da svatko nađe onaj po svome ukusu.

Ako ste možda gladni i treba vam nešto prije slatkog, nudimo ukusne i uvijek svježe pripremljene toplo-hladne salate, prilikom čega možete kombinirati sastojke ili izbor prepustiti nama. Tu je također i šest vrsta svježe pečenih quicheva (slanih pita) i nekoliko vrsta sendviča. Uz kavu se možete počastiti croissantima, domaćim keksima ili slatkim pitama.

Osim što nudimo sve vrste toplih i hladnih napitaka, naglasak stavljamo na svježe cijeđene sokove od desetak vrsta voća i povrća koje možete kombinirati po vlastitom izboru.

S ponosom ističemo da je u Oranžu sve spravljeno svježe i u vlastitoj proizvodnji s naglaskom na kvalitetu i detalje. Dođite i uživajte s nama!

  • CHICKEN CLUB SANDWICH - Oranž Bistro
  • Anything is good if it is made of chocolate - Jo Brand
  • Let food be thy medicine and medicine be thy food - Hippocrates